Khamis, 30 April 2009

"SeraBUt..+ Pening...+ Stress"




Biasa ler... time exam memang macam ni..
exam dalam sem 2 tahun 2008/2009 aku tak kan lupa punya.. dengan macam-macam peristiwa:

1- utk first paper tak sempat siap sbb byk fakta nak tulis..
tak dapat bahagi masa dgn baik..

2- 2nd paper kaji iklim kat DTC hari sabtu.. first time ade exam hari sabtu time semua orang tengah lepak-lepak @ rehat huung minggu...

3- pengenalan kepada bumi(SGES1201)... aku tak bace pun subjek ni..(tersilap baca sebab kod sub jek ni hampir dengan kod subjek proses2 permukaan bumi(SGES1202)... Masuk exam aku redha je.. apa nak jadi..jadi la.. ape yg ingat tulis...
tak ingat sudah..

4- GIS lanjutan soalan susah kalu tak paham... aku tulis je ape yang rase-rase berkaitan.. rasenya ade silap gak...

5- Kaedah kuantitatif... perasaan ragu-ragu membuatkan aku tak pasti aku buat betul ke tak... ade setengah yg betul dan setengah uyang silap.. hentam saja la..


ade lagi 2 paper lagi geomorfologi dan proses2 permukaan bumi...
I JUST DO MY VERY-VERY BEST..
KENA REDHA BANYAK.. bukan sebab tak tahu.. masalah ragu-ragu menghantui diri.

2 paper lagi tak tau mcm mana buat yang terbaik....je lah..

"YOU CAN DO IT"





Khamis, 23 April 2009

"Layan Lagu Balada Jap..."









Cuaca hari ini panas terik.. membuatkan aku malas nak keluar jalan ke library..
lepas berendam dalam toilet Fasal panas punya pasai relex jap.. sambil baca dan translate GIS... letih di buatnya..

apa pun lagu-lagu ni best..
Getaran cinta di jiwa-liza hanim
diari hatimu- siti norhaliza
Usah Di Tambah Bara Yang Tersimpan- elly mazlin
Enggan - Fauziah Latiff
Aishah - Janji Manismu
SEKADAR DIPINGGIRAN - FRANCISCA PETER
Dia - Fauziah Latiff
Siti Norhaliza--Nian Di Hati
Nora - Dendam Dalam Diam














JOM SAMBUNG STUDY... BACA BUKU..
ATTITUDE IS A LITTLE THING THAT MAKE A BIG DIFFRENCE-BY WINSTON CHURCILL

Rabu, 22 April 2009

Mother's Day 2009







Mothers Day is a special day for honoring Mothers through out the world. The Mother's Day holds great significance for all of us. As usual, the Mothers Day 2009 will be celebrated on May 10th, 2009 in the U. S. whereas the U. K. will celebrate the Mothering Sunday (Mother's Day) , 2009 on date March, 22nd.

Here i would like to dedicate happy mother's day to all mothers in this world & for sure my mother..
UMI, i miss u a lot. i'll be back soon..luv u & thanks for all your sacrifation



Isnin, 20 April 2009

***"WeDdinG AnNivaSarY"***


Happy Wedding Annivasary to my MOM & DAd.. (22 yrs)






Jumaat, 17 April 2009

*DeMaM ExaM !!!*



Semua Orang Sibuk study...
Jgn lupa minta restu ibu dan ayah..
terima kasih buat lecturer..
TIDO MAU CUKUP... OK...?

GOOD LUCK DAN SELAMAT MENGHADAPI FINAL EXAM BUAT KAWAN-KAWAN KAT UM..
DO THE VERY..VERY..VERY.. BEST..!!
"PUT THE FIRST THING FIRST"





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME..