Khamis, 22 April 2010

**Jadual Exam Semester Akhir Insyaallah**

Untuk Pengetahuan Umi & Adik-adik ini Jadual Exam Along
  • [23/4/10] Jumaat- Sains Teknologi & Media pukul 8.30 pagi hingga 10.30

  • [27/4/10] Selasa - Aplikasi GIS pukul 11.30 pagi hingga 1.30 petang

  • [4/5/10] Selasa - Water Resources pukul 11.30 pagi hingga 1.30 petang

  • [5/5/10] Rabu - Falsafah Sains Islam pukul 8.30 pagi hingga 10.30

  • [6/5/10] Khamis - Rural Settlement Geography pukul 11.30 hingga 1.30

Selasa, 20 April 2010

Mengapa VFT power?


Saya gunakan kuasa ABC iaitu "borrow power" ke majlis VFT. Kerja saya mudah sahaja. Masa majlis VFT yang lepas, saya berjaya membawa secara secara sendiri 50 rakan niaga baru dan prospek untuk hadir ke majlis VFT. Selepas majlis, downline saya meletup-letup. Bayangkan daripada 50 yang hadir itu, 21 orang daripadanya ambil Ultimate Package.... pergh mantap bukan? Cuba kira berapa yang saya dapat untuk fast start bonus sahaja : RM1520 x 21 orang?

Sertai kami di Ulang Tahun VeMMA ke-3, VeMMA Fast Start Training pada 1hb May 2010. Harga tiket RM100 termasuk makan tengahari dan hadiah yang sangat menarik di pintu masuk. Klik gambar untuk lebih jelas.

Tempah tempat duduk anda sekarang..!! Dijangka hampir 1 ribu peserta kali ini..!! Jangan lepaskan peluang keemasan ini..!!

Cara : bank-in ke Maybank 101301097565 (Mohd Fariz Norman) dan kemudiannya sms kepada saya jumlah tiket yang dibayar dan nama penuh ke 012-302 4477

Ahad, 18 April 2010

KALAU KITA BACA SAMPAI HABIS AMAT MENYEDARKAN DIRI KITA SIAPA

Kisah Benar:
Pelajar UIA bermimpi
bertemu Rasulullah SAW
5 APRIL 2010

Kuala Lumpur, - Sesuatu yang berharga utk dikongsi bersama...

Luangkan masa kalian untuk membaca.. ambil peringatan dari Baginda Nabi sempena keputeraannya tahun ini.. tunjukkan kecintaan pada Rasulullah S.A.W...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Ya Allah..lancar jari ini menaipkan sebuah pengalaman yg amat berharga dr seorang insan yg dipilih Allah utk berjumpa Nabi Muhammad s.a.w. melalui mimpi hari Khamis, 16 Rejab 1427H bersamaan 10 0gos 2006.

Nama yg dipilih oleh ayah beliau adalah Syamimi yg bermaksud 'kesayanganku', jua gelaran Nabi pada puteri kesayangan Baginda, Fatimah. Ketika khilaf memilih nama itu, ayah beliau mengharapkan mudah2an suatu hari nanti anaknya akan menjadi salah seorang mutiara kesayangan Rasulullah S.A.W. Alhamdulillah, doanya makbul selepas 23 tahun kelahiran anak sulungnya daripada 8 adik-beradik.

Al-Quran 30 juzuk terpelihara kemas dalam hatinya. Beliau menghabiskan masa 3 tahun utk menghafal 30 juzuk Kalamullah ketika berada di negeri kelahirannya. Beliau hafal sendiri utk memenuhi harapan ibu ayah yang mengharapkan ada dalam kalangan anak mereka menjadi seorang hafiz atau hafizah. Sebagai anak sulung, beliau mengambil tanggungjawab ini utk menjadi contoh kpd adik2 yg lain. Setiap hari beliau hafal 2 mukasurat Al-Quran dan tasmi' dgn ustaz di sebelah rumahnya. Sekarang beliau pelajar tahun 4 jurusan Undang-Undang Syariah di universiti ini.

Akak ni memang diuji dengan sakit yg tak tahu apa punca sejak lebih setahun yg lalu. Sakitnya rasa seperti ditikam-tikam dengan pisau di bahagian belakang tubuhnya, tambahan pula kaki yang sakit di bahagian lutut sejak 8 tahun lalu tidak pernah sembuh. Pernah satu ketika, selepas makan, beliau muntah bersama segumpal rambut dari kerongkongnya. Penderitaannya hanya Allah dan dia sendiri yang tahu. Sudah lama beliau tidak terdaya ke kelas kerana sakit itu membuatkan dia tidak dapat berdiri atau berjalan. Hilang selera makannya hingga badannya susut hampir 13 kg. Beliau hanya menggagahkan diri untuk pergi berwudhu' 2 hingga 3 kali sehari. Wudhu' itu dijaga sebaik mungkin untuk ibadah sepanjang hari.

Hari2 yang dilaluinya dipenuhi dgn membaca Al-Quran dan qiamullail sebagai pendinding daripada gangguan yg terus2an menyakiti diri. Diceritakan makhluk2 halus itu akan mengganggunya terutama pada waktu sebelum Subuh, Zuhur dan Maghrib. Beliau telah banyak berubat di merata tempat, berjumpa doktor2 pakar, malah ulama' yg faqih dalam ilmu perubatan islam serta akhir sekali bertemu sorang lecturer di sini. Tapi beliau hanya mampu bertahan. Pesan ustaznya, setiap kali beliau sakit, banyakkan baca Surah Al-Baqarah.

Pagi Khamis itu, beliau berniat utk hadir kuliyah sebab sudah terlalu lama tidak mampu ke kelas. Beliau bangun kira2 jam 4.30 pagi utk solat. Berbekalkan sedikit kekuatan yg digagahkan, beliau ke bilik air utk berwudhu' dgn memapah dinding dan segala apa yg mampu membantu beliau untuk berdiri. Habis berwudhu', beliau jatuh tersungkur, rasa seperti ada yg menolak keras dari belakang. Tika itu beliau sudah tidak mampu berdiri, justeru beliau merangkak ke bilik. Sampai saja di bilik, beliau ketuk pintu dan rebah di depan bilik tersebut. Disebabkan sakit yg mungkin dah tak tertanggung, dengan spontan beliau niatkan, "Ya Allah, kiranya mati itu baik untukku, aku redha, tapi kiranya Engkau ingin aku terus hidup, aku ingin dengar kata-kata semangat drpd Rasulullah S.A.W. sendiri.."

Kemudian beliau pengsan. Sahabat2 sebilik mengangkat beliau ke dalam biliknya dan di baringkan di sana . Waktu itu, sahabat2nya telah pun 'forward message' pd rakan2 yg lain agar dibacakan surah Yasin kerana beliau nampak sudah nazak. Malah mereka telah sedia dgn nombor2 ahli keluarganya utk dihubungi kiranya ada apa2 berlaku dengan izin Allah. Kira2 jam 11 pagi itulah, ketika tertidur dgn tenang dalam waktu qoilullah, beliau bermimpi. Beliau sedang terbaring dalam keadaan memakai telekung dgn tangannya diqiam seperti dalam solat di suatu tempat asing yang sangat cantik. Beliau terbaring di sebelah mimbar dan kelihatan banyak tiang di sekitarnya.

Tiba-tiba datang seorang Hamba Allah dgn wajah yang bercahaya dari arah depan dan berdiri hampir sekali, kira2 2 meter dari beliau. Wajahnya SubhanaLlah..indah sekali, tak dapat nak digambarkan. Beliau tertanya2, siapakah orang ini? cantik sekali kejadiannya dan hati beliau rasa sangat tenang dgn hanya melihat wajahnya. Dirasakan seluruh kesengsaraan yg ditanggung selama ini lenyap begitu sahaja. Kemudian, Hamba Allah itu mengatakan, "Assalamu'alaikum, ana Rasulullah.." Subhanallah..baginda Nabi rupanya! Nabi memakai jubah putih dan kain serban berwarna hijau di atas bahu baginda. Beliau nampak dgn jelas mata Baginda Nabi, janggut Baginda, rambut Baginda, kain serban di atas bahu Baginda dan tubuh Baginda. Kemudian Nabi katakan "Enti fil masjidi" (kamu sekarang berada di masjidku, Masjid Nabawi).. Allahuakbar!

Kemudian Baginda Nabi S.A.W. berkata: QalAllahuta' ala; "InnaAllahama' assobirin" (sesungguhnya Allah bersama orang2 yg sabar). Ketika mendengar suara Nabi mengalunkan Kalamullah, terasa bergema suara merdu Nabi di seluruh alam. Sememangnya Baginda sebaik-baik kejadian dan diciptakan dgn penuh kesempurnaan. Nabi katakan (dalam lughahl arab, tp diterjemahkan di sini) ; "Ya Syamimi, dengan berkat kesabaran enti, dgn sakit yg enti tanggung selama ini, dan dgn berkat Al-Quran yg enti pelihara di dlm hati, maka Allah bukakan hijab utk enti nampak ana.." Ketika Nabi menyebut Ya Syamimi, terlintas di hatinya "Ya Allah..Baginda kenal ummatnya!". Ya Rasulullah... Ketika itu, beliau dapat merasakan baiknya Allah, memberikan nikmat yg begitu besar buat dirinya.

Kemudian Nabi katakan lagi; "Sampaikan salamku buat sahabat2 seperjuangan Islam. InsyaAllah, kita semua akan berjumpa nanti.." Nabi S.A.W. kemudian melafazkan; "Ummati.. ummati..ummati..." dan beliau nampak jelas Nabi menangis saat itu. Beberapa titisan airmata Baginda yg suci mengalir utk ummat Baginda! Kemudian Baginda Nabi melangkah pergi. Beliau merintih, "Jangan pergi Ya Rasulullah.." tetapi Baginda tetap pergi. Subhanallah, walaupun kita tak pernah bersua dgn Nabi yg mulia, Baginda kenal dan sentiasa ingat akan ummatnya. Beliau sendiri tidak pasti, apakah Baginda menangis kerana rindu kepada ummatnya, atau mungkin saja baginda sedih dgn telatah dan sikap serta perangai ummat akhir zaman ini? wallahua'lam...

Sedar daripada tidur yg amat indah pengisiannya itu, beliau masih dikelilingi oleh rakan2 yg turut terdengar rintihan beliau dalam tidurnya "Jangan pergi Ya Rasululah..." Beliau kemudian menceritakan kpd para sahabat tentang mimpinya sekaligus menyampaikan salam Rasulullah buat ummat Baginda. Semua yg mendengar menangis lantaran rindu pada Nabi. Rasa malu pada Nabi krn kita jarang2 ingat pada Baginda sedangkan kita amat terhutang budi padanya. Lebih2 lagi kita sedar bahawa hanya syafaat Bagindalah yg dikejar di akhirat kelak.

Ya Allah..ketika itu, tiada kata yg lebih tinggi drpd kalimah Alhamdulillah utk di rafa'kan pada Allah atas ni'mat yg begitu besar yg Allah berikan pada dirinya. Rasa tak layak dirinya menerima anugerah dgn ujian yg hanya sedikit berbanding insan2 yg lebih berat diuji oleh Allah. Kiranya ada kalimah pujian yg lebih tinggi dr Hamdalah, pasti akan beliau sebutkan buat Allah Yang Maha Kaya. Semuanya terangkum dalam Rahmat-Nya yg melimpah ruah. Rasa sakit masih menular di tubuhnya. Cuma kali ini dia bertekad tidak akan menangis lagi utk kesakitan ini.

Usai solat Zuhur, rasa sakit yg ditanggung makin hebat. Tak pernah beliau merasakan sakit yg sebegitu rupa. Terasa panas seluruh badan dan seluruh tubuhnya rasa ditikam pada setiap penjuru. Kalau dulu, beliau akan menangis dalam menghadapi kesakitan, namun pada waktu itu beliau pujuk diri utk tidak menangis. "Apa sangatlah sakit yg aku tanggung ini berbanding nikmat yg Allah telah bagi utk melihat Baginda Nabi S.A.W."

Kemudian beliau tidur. Beliau terus rasakan berada di tempat tinggi, tempat yg biasa hadir sepanjang beliau menerima gangguan. Beliau katakan "Ya Allah, apa lagi yg hendak Engkau berikan buat hambamu yg hina ni, rasa malu sangat dengan-Mu Ya Allah..." Kemudian dgn izin Allah, datang empat orang yg berpakaian serba hijau. Salah seorang daripadanya mengatakan; "Assalamu'alaikum Ya Syamimi..Rasulullah s.a.w. sampaikan salam buatmu. Kami utusan Rasululah..Nahnu khulafa' ar-rasyidin. Ana Abu Bakr, ini Ummar Al-Khattab, Uthman bin 'affan dan Ali.." Subhanallah..Saidina Abu Bakr memperkenal dirinya dan ketiga2 sahabat yg mulia. Beliau nampak sendiri, Saidina Abu Bakr yg amat lembut perwatakannya, Saidina Ummar dgn wajah tegasnya, Saidina Uthman yg cantik sekali dan Saidina 'Ali yg agak kecil orangnya.

Para Sahabat mengatakan; "Kami diutuskan oleh baginda Nabi utk membantu enti.." Kemudian keempat2 mereka membacakan ayat 102 surah Al-Baqarah yg bermaksud:

"Dan mereka mengikuti apa yg dibaca oleh syaitan-syaitan pada masa kerajaan Sulaiman. Sulaiman itu tidak kafir tetapi syaitan-syaitan itulah yg kafir, mereka mengajarkan sihir pada manusia dan apa yg diturunkan pada 2 malaikat di negeri Babylon iaitu Harut dan Marut. Padahal keduanya tidak mengajarkan sesuatu kepada seseorang sebelum mengatakan 'sesungguhnya kami hanyalah cubaan (bagimu) sebab itu janganlah kafir.' Maka mereka mempelajari dari keduanya (malaikat itu) apa yang (dapat) memisahkan antara seorang (suami) dengan isterinya. Mereka tidak akan dapat mencelakakan seseorang dgn sihirnya kecuali dengan izin Allah. Mereka mempelajari sesuatu yang mencelakakan, dan tidak memberi manfaat kepada mereka. Dan sungguh, mereka sudah tahu, barang siapa membeli (menggunakan sihir) itu, nescaya tidak akan mendapat keuntungan di akhirat. Dan sungguh, sangatlah buruk perbuatan mereka yang menjual dirinya dgn sihir, sekiranya mereka tahu.."

Selesai membaca ayat itu, para sahabat Nabi menghembus pada makhluk2 yang sedang mengganggu beliau dan mereka semua hancur terbakar. Subhanallah..waktu itu terus terasa seolah2 tubuhnya yg sakit dahulu ditukarkan Allah s.w.t. dgn tubuh yg baru. Hilang segala kesakitan yg setahun lebih ditanggung beliau dgn sabar. Saidina Abu Bakr mengatakan; "Inilah ganjaran besar dari Allah buat orang-orang yang sabar.." Kemudian, para sahabat Nabi yg mulia pun pergi meninggalkannya.

Selesai mimpi indah yg kedua ini, beliau bangun dr tidur dan terus duduk. Rakan2 sebilik pelik, kenapa beliau dapat bangun dan duduk dgn mudah . Kemudian sahabat2nya itu menyuruh beliau bangun berdiri dan alhamduliLlah..dgn mudah beliau bangun berdiri dan berjalan d sekitar bilik. "Ya Allah, penyakit ana dah sembuh.." Semua sahabat yang ada di situ bergembira dan menangis. Kemudian beliau segera ke bilik air untuk berwudhu'. Dengan tubuh yang 'baru', beliau sujud syukur pada Allah s.w.t. "Ya Allah, kiranya di beri tempoh sujud 100 tahun pun belum dapat diriku menjadi hamba-Mu yg bersyukur atas nikmat yg telah Engkau berikan.."

Beliau berpesan pada kami; "Adik-adik, wajarlah para sahabat Nabi yang mulia sanggup mati demi mempertahankan Baginda. Akak yang diberi rezeki melihat Nabi tak sampai pun 5 minit dah rasa tak sanggup berpisah dengannya. Kalau boleh, nak duduk je di bilik untuk beribadah pada Allah dan mengenang wajah Nabi yg mulia. Tapi menyedari banyak lagi taklifan dan tanggungjawab kita atas muka bumi Allah ini, maka hidup mesti diteruskan. Sekarang ini hati akak tenang sangat..kalau boleh, nak je akak pinjamkan hati ni walau hanya sesaat agar adik2 dapat merasakan betapa beningnya hati ini. Tapi itu tak mungkin kan , mungkin ini bahagian akak, bahagian kalian? Hanya Pemiliknya Yang Maha Tahu. Akhir sekali akak ingin katakan, tak rugi kita bersabar..."

Keperibadiannya indah. Cerminan al-Quran katanya 'Aisyah ra. Dari semua aspek kehidupan, diperagakannya hanyalah kesyumulan. Allah mengajar manusia berkehidupan di muka bumi ini melalui baginda. Menuruti sunnahnya adalah pahala. Kasih sayangnya tiada bertepi, dari yang kecil hingga yang tua, dari hamba hingga ke bangsawan, dari dulu sampai sekarang, hingga ke akhirnya.. Dialah peribadi unggul sepanjang zaman. Mencintainya suatu kemuliaan...

Pernah suatu ketika Rasulullah berkumpul didalam satu majlis bersama para sahabat. Tiba-tiba bergenang air mata baginda s.a.w. Para sahabat gelisah melihat sesuatu yang tidak mereka senangi di wajah Rasulullah saw. Bila ditanya oleh Saidina Abu Bakar ra, baginda mengatakan bahawa terlalu merindui ikhwannya.. Saidina Abu Bakar sekali lagi bertanya Rasulullah saw, "bukankah kami ini ikhwanmu?" Rasulullah menjawab, "Tidak, kamu semua adalah sahabatku.. ikhwanku adalah umatku yang belum pernah melihat aku tetapi mereka beriman dan sangat mencintaiku... Aku sangat rindu bertemu dengan mereka.."

Sesungguhnya Allah dan malaikat-malaikat-Nya bershalawat untuk Nabi. Hai orang-orang yang beriman, bershalawatlah kamu untuk Nabi dan ucapkanlah salam penghormatan kepadanya (al-Ahzab:56)

....SUBHANALLAHIWALHAMDULILLAHIWALAILAHAILLALLAHUWALLAHUAKHBAR.....

Sabtu, 17 April 2010

~Menjana Pendapatan Online~







SOALAN 1 : Apakah sebenarnya bisnes VEMMA dan apakah pula VEMMABUILDER?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


* VeMMA ialah MLM bisnes tapi dibuat secara online dan offline.
* Vemma merupakan company networking yang menjalankan perniagaan
jualan produk Mangosteen Plus /Jus Manggis yang terbukti keberkesanan
dalam mengubati perbagai penyakit.
* Syarikat beribupejabat di USA dan telah ada di merata negara, kini
sudah beroperasi lebih 14 tahun dan ada cawangan di lebih 57 buah
negara.
* Di Malaysia, baru 2 tahun, jadi peluang kita untuk menjadi orang
terawal dan leader amat cerah memandangkan pengguna internet di
Malaysia sudah mencecah 15 juta dan akan bertambah setiap tahun.
* VeMMA sudah melahirkan beberapa jutawan di dunia dan di Malaysia,
saya sudah memperolehi lebih RM20 ribu seminggu.
* Di daftarkan dlm akta syarikat, mempunyai sijil AJL (AJL931611)yang
sah dan sijil halal. Office di Malaysia beroperasi di alamat berikut;

VEMMATRITION SDN BHD (713201-U) (AJL931611)
23-3 Block D, Jaya One,72-A Jalan University,
46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan,Malaysia.
Telefon : +603 7955 2222
Fax : +603 7956 2222

Jadi di dalam VEMMA kami ada sistem sokongan dari segi online iaitu
SISTEM VEMMABUILDER.

* System vemmabuilder adalah virtual officce yang hebat yang mengatur
downline, auto followup dan auto responder untuk kita dan memberikan
downline walaupun baru register percuma.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOALAN 2 :BAGAIMANA NAK BUAT BUSINESS INI?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cukup simple. iaitu mempromosikan website.Website yg perlu anda
promote/advertise adalah seperti ini :

http://www.vemmabuilder.com/26375148

Promote website ini sahaja. Itu adalah website saya. Anda juga akan
menerima website ini secara percuma trial for 90-days sekiranya anda
tidak menjadi member.
Utk lihat website anda, sila type www.vemmabuilder.com/NUMBER.ID.ANDA

Seperti yang diberitahu diawal email, sistem kami telah membina
network untuk anda terlebih dahulu berbanding di bisnes yang lain.
(Bisnes lain : bayar dulu barulah membina rangkaian) . Jadi,
sebenarnya network anda telah wujud dan untuk melayakkan memiliki
bonus dari network,
step anda sekarang hanyalah anda perlu menjadi member secara RASMI:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOALAN 3 : Menarik juga. Jadi bagaimana pula tentang bonus?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Didalam VeMMA, terdapat 8 bonus yang menanti anda.
1. FAST START BONUS
2. CYCLE BONUS - Infinity Bonus
3. ENROLLER MATCHING BONUS -Infinity Bonus
4. 2ND GENERATION MATCHING BONUS-Infinity Bonus
5. RANK ADVANCEMENT
6. GLOBAL BONUS POOLS
7. INSTANT SPONSOR BONUS
8. CONSISTENCY BONUS



Termasuk 4 kali/setahun
world pool bonus!!
antara yang paling best ialah Fast Start Bonus = Bisnes Online Vemma
membayar kadar yang paling tertinggi dalam bisnes networking. Anda
mampu mendapat RM1520 ...wow..hanya dengan satu penajaan.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOALAN 4 : Bagaimana cara pembayaran dibuat ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pihak syarikat sendiri yang akan membayar saudari melalui bank terus
kepada akaun bank saudari/saudara SETIAP MINGGU.
Income akan dibayar ke mana-mana bank tempatan atau luar menerusi
account simpanan atau account semasa.
Tiada sebarang caj dikenakan untuk setiap proses pembayaran.
cthnya : anda bagi akaun maybank, jadi pyment ke akaun mayment anda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOALAN 5 : Saya cukup berminat. Bagaimana nak mendaftar sebagai MEMBER?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anda perlu menjadi Ahli... Antaranya perlu membuat bayaran :

1) Sistem VeMMaBuilder bernilai USD19.95 per month untuk urusan
penjanaan network. Bayaran ini mesti menggunakan KAD KREDIT. Tapi saya
hanya bayar sekali shj masa join dulu sebab setiap bulan berjaya dapat
lebih dari 5 paid member. So yuran untuk bulan berikutnya adalah FREE.
jika tiada kredit kad, sila dptkan debit kad dari Eonbank (COMBI CARD).

JIKA TIADA CREDITCARD, ANDA BOLEH MENGGUNAKAN DEBITCARD
EONBANK/MAYBANK/PUBLICBANK/AMBANK/al-radji/citibank.

Untuk dptkan debit kad, buka akaun simpanan di
eonbank/maybank/aj-radji/Public Bank/Ambank/
Bagi pengguna debitkad visa maybank, anda diarahkan untuk actifkan kad
tersebut DI MAYBANK2U.

2) Product Mangosteen Plus:

Buat bisnes mesti ada product yg terbaik, jika tidak ianya bukan
bisnes tapi skim atau scam yg byk menipu org ramai sebelum ini.
Product terdiri daripada beberapa pakej..pakej yg berbeza dtg dgn
faedah2 dan kelebihan2 yg lebih lumayan.
(Untuk maklumat lanjut mengenainya sila hubungi saya).


* Product - 1 Pack USD90/RM342 - ada 2 bonus- Maksima pendapatan RM3800/minggu
* Silver Pack USD540/RM2052 - ada 7 bonus - Maksima Pendapatan RM38,000/minggu
* ultimate USD1350/RM5130 - ada 9 bonus - Maksima pendapatan RM95,000/minggu

PAKEJ APAKAH YANG TERBAIK?
Jenis : Ultimate Pack TERBAIK. AMAT DI SYORKAN
Kuantiti Pek : 15 pek
Harga : RM5130
Tempoh Keahlian : 6 bulan
boleh perolehi Fast Start Bonus/Tajaan tertinggi dalam sejarah MLM
Malaysia : RM1520 setiap satu) *Hot Package!!!
Layak : 10 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver
dan RM1520 kalau sponsor Ultimate Kelebihan Lain : jikalau pendapatan
anda mencapai konsisten RM95,000 setiap minggu (USD1.3million
setahun), anda akan dapat akaun baru secara PERCUMA, maknanya tiada
had pendapatan..!!
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM95,000



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SOALAN 6: Saya masih kabur lagi..Berikan sumber rujukan untuk saya
study terlebih dahulu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAWAPAN :
Memandangkan bisnes ini adalah HOMEBASED BUSINESS, semua maklumat ttg
perniagaan dan produk ini ada didalam website . EVERYTHING ON YOUR WEBSITE..


namun , anda boleh menghadiri priview bisnes yang DI ADAKAN SETIAP
SELASA MALAM JAM 8.30pm dan Sabtu 11am DI
VEMMATRITION SDN BHD (713201-U) (AJL931611)
23-3 Block D, Jaya One,72-A Jalan University,
46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan,Malaysia.
Telefon : +603 7955 222
ANDA SEMUA DI JEMPUT HADIR. PELAJARI BISNES YANG HEBAT INI YANG PASTI
AKAN
MEMBUATKAN ANDA TERUJA.


Untuk Lebih lanjut layari http://www.vemmanggis.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME..