Khamis, 30 April 2009

"SeraBUt..+ Pening...+ Stress"




Biasa ler... time exam memang macam ni..
exam dalam sem 2 tahun 2008/2009 aku tak kan lupa punya.. dengan macam-macam peristiwa:

1- utk first paper tak sempat siap sbb byk fakta nak tulis..
tak dapat bahagi masa dgn baik..

2- 2nd paper kaji iklim kat DTC hari sabtu.. first time ade exam hari sabtu time semua orang tengah lepak-lepak @ rehat huung minggu...

3- pengenalan kepada bumi(SGES1201)... aku tak bace pun subjek ni..(tersilap baca sebab kod sub jek ni hampir dengan kod subjek proses2 permukaan bumi(SGES1202)... Masuk exam aku redha je.. apa nak jadi..jadi la.. ape yg ingat tulis...
tak ingat sudah..

4- GIS lanjutan soalan susah kalu tak paham... aku tulis je ape yang rase-rase berkaitan.. rasenya ade silap gak...

5- Kaedah kuantitatif... perasaan ragu-ragu membuatkan aku tak pasti aku buat betul ke tak... ade setengah yg betul dan setengah uyang silap.. hentam saja la..


ade lagi 2 paper lagi geomorfologi dan proses2 permukaan bumi...
I JUST DO MY VERY-VERY BEST..
KENA REDHA BANYAK.. bukan sebab tak tahu.. masalah ragu-ragu menghantui diri.

2 paper lagi tak tau mcm mana buat yang terbaik....je lah..

"YOU CAN DO IT"





Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME..