Sabtu, 28 Februari 2009

~MaLaM AnuGeRaH KurShiaH 2009~

DI RASMI OLEH YANG BERHORMAT DATO' SERI MOHAMED KHALED BIN NORDIN



Mmmm...
nak mula cerita deri mana ek?
Okey, First saya dengan farah ain, gi amik kereta sewa...
dia kasi minyak betul-betul atas 'E' dah menyala pun signel..
apa lagi kita orang pecut cari stesen minyak..
lepas tu cek engine, air, minyak break.. dan angin tayar..
Perjalanan bermula untuk tgok jalan ke Hotel Summit..ambil kurang 30 minit jugak
than kita orang round-round cari masjid @ surau supaya nak solat nanti.. dah jumpa kita orang pun balik UM...
dalam pukul 6.30 saya, farah ain, tiqah, akilah bertolak ke Hotel Summit dan ade sebuah kereta yg ikut sama-same..
Jem teruk jugak ambik masa 45 minit baru sampai masjid, lepas solat @ bersiap kita gi Summit ikut jalan belakang..nasib baik ade parking kat aras B2..







Makan malam ni.. memang okey la.. kat sini nak cakap komen sikit la..
1) Pasal tempat solat, kalu boleh untuk tahun yg seterusnya minta tempat solat yg besar sikit..
2) Pasal makanan, tak berapa kenyang, entah rasa masih ade ruang yg banyak.. kalu tahun lepas sampai tak larat nak makan..rasa makanan tak berapa best, terlebih masam.. sayur keras susah nak pepak..
3) Pasal alatan, harap lebih peka.. ade PELAYAN guna JAR CALSBERG untuk isi air sblm tuang dalam gelas kita orang.. itu memualkan rasa nak makan & minum.. pada saya ini menimbulkan rasa kurang senang la..


YANG LAIN TAK DE PAPE KOT.. THANKs FOR GREAt NIGHt...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME..