Isnin, 31 Ogos 2009

Accident Moto

Assalamu'alaikum,

Hari jumaat yg lepas berbuka puasa di rumah sahabat. nak pegi rumah diaorang dapat lah pinjam moto dr salah seorang yg tinggal kat rumah tu, katanya dia ada program kat API so, nanti dia boleh balik dgn kawan... kita pun dgn senang hatinya pinjamlah..

Al-kisah dalam perjalanan sampai selamat alhamdulillah, tp bila dah sampai nak parking moto jadinya sedikit kemalangan..





dah turun dari moto just nak parkng bagi cantik skit.. tanpa sengaja terpulas minyak rupanya tak free gear lagi.. alamatnya melambunglah moto tersebut.. dan saya jatuh tersungkur ke belakang..
dapat lah lebam kat bwh dagu sebab terhentak dgn handel moto..

Nilah pertama kali bawa moto setelah 3 tahun dapat lesen.. sebab kat rumah tak de moto ade keta je.. membuatkan rase serik nak bawa moto..

1 ulasan:

AbaNg LonG berkata...

rileks laa...sya dlu pun pernah jd mcm tu...tpi sya kena dekat ngan LRT bndr tun razak...melambung langgar keta org...cbb tak free gear trus start...nsib baek lnggr tayar jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME..